Завршно вече 24. Фестивала „Златна кацига“ у Крушевцу

Завршно вече 24. Фестивала хумора и сатире „Златна кацига“ одржаће се 1. априла 2016. године у Културном центру Крушевац и Биоскопу Крушевац.

24. Златна кацига

Програм Фестивала почеће од 17 часова цртањем карикатура у Клубу Културног центра Крушевац под називом „Познати карикатуристи цртају за Вас“, а у 18 часова и 30 минута у Галерији Културног центра Крушевац биће отворена изложба награђених и одабраних карикатура на тему „Националне кухиње“, када ће бити додељена награда „Класово мајсторско перо“ карикатуристи Миленку Косановићу и награде Фестивала за младе до 18 година на тему „Љубав“.

У 20 часова у Биоскопу Крушевац биће додељена признања „Златна кацига“ за карикатуру и писану форму са конкурса на тему „Националне кухиње“, признање „Витез од Чарапаније – Сер Харди“ карикатуристи Недељку Убовићу и признање за животно дело глумици Ради Ђуричин.

Дан пре, 31. марта у 19 сати у Белој сали Културног центра Крушевац биће постављена изложба познатог турског карикатуристе Ераја Озбека, добитника „Златне кациге“ за карикатуру на прошлогодишњем конкурсу.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , , . Забележите сталну везу.