„Представа о животу“ представљена у Цириху [ВИДЕО]

У Српском културном друштву у Дибендорфу крај Цириха одржана је промоција књиге афоризама „Представа о животу“ Далиборке Шишмановић Кепчија. Специјални гост промоције био је Владица Миленковић, уредник и рецензент књиге и заступник Књижевно-уметничке асоцијације „Артија“.

ПРЕДСТАВА О ЖИВОТУ у Цириху

Промоцију је започела уводном речју Тања Радојевић, председница Српског културног друштва „Цирих“, после чега су наизменично Далиборка и Владица говорили о Далиборкином афористичком стваралаштву и о настајању књиге „Представа о животу“ уз читање афоризама. У завршном делу ове књижевне вечери Владица се представио својим афоризмима из књига „Досије ФенИКС“ и „За сваки случај“, док је Далиборка читала нове афоризме настале за неку нову „представу о животу“.

ПРЕДСТАВА О ЖИВОТУ у Цириху

Да буду заступљене и друге уметничке форме, осим књижевне, побринио се Викрам Шекеровић, певач и гитариста групе Street Corner Talking, кроз три музичке нумере, као и сликари Милош Петковић и Тања Радојевић који су изложили своја уметничка дела.

Далиборка Шишмановић Кепчија се тако први пут представила публици на „домаћој“ сцени у Швајцарској, а у најави су промоције и на домаћој сцени у Србији – у Београду и Параћину.

Захваљујући књизи „Представа о животу“ Далиборка Шишмановић Кепчија је постала члан Београдског афористичарског круга.

Извор: КУА „Артија“

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.