Doček Nove 2016. godine na „Ljudnici“

Ljudnica

Prvi internet sajt humora i satire u Crnoj Gori „Ljudnica“, koji uređuje satiričar Veljko Rajković iz Podgorice, proglasio je aforizam Ninusa Nestorovića za najbolji u 2015. godini, a kao novogodišnji poklon postavljena u elektronskom formatu knjiga aforizama „Bravure duha“, priređivača prof. dr Ratka Božovića.

Od 2012. godine satiričar Veljko Rajković preko sajta „Ljudnica“ proglašava aforizam nedelje, aforizam meseca i aforizam godine. Za 2015. godinu je to aforizam Novosađanina Ninusa Nestorovića: „Ovde su jedino govna napredovala. Stigla su već do guše, a nekada nam nisu bila ni do kolena!“ Prethodnih godina autori najboljeg aforizma bili su Bojan Rajević, Milan Beštić i Aleksandar Baljak.

Za srećnu Novu 2016. godinu, za sve ljubitelje humora i satire, na „Ljudnici“ je postavljena u elektronskom formatu knjiga „Bravure duha“ prof. dr Ratka Božovića u kojoj je predstavio i esejistički tumačio aforističarsko stvaralaštvo sedmorice bosansko-hercegovačkih satiričara: Ismeta Salihbegovića iz Sarajeva, Bojana Bogdanovića iz Zenice, Jova Nikolića iz Ugljevika, Đorđija Latinovića iz Gradiške, Miladina Berića iz Banje Luke, Ekrema Macića iz Konjica i Stanislava Tomića iz Zvornika.

Poruka sa „Ljudnice“ glasi: DAHA DUHU!

Овај унос је објављен под Нешто више и означен са , , , . Забележите сталну везу.