Veliko ovogodišnje finale „Afoteke 2“ u Smederevu

Veliko ovogodišnje finale „Afoteke 2“, poslednja promocija u 2013. godini, dogodiće se u „utvrđenju“ Slobodana Srdića, tačnije u Smederevu, na otvaranju njegove izložbe karikatura pod nazivom „Ja kao afotekar“. Izložba će biti otvorena u petak 13. decembra u 18 časova u Muzeju u Smederevu i činiće je karikature kojima su ilustrovani aforizmi 38 „afotekara“.

Almanah aforističara "Afoteka 2" - najavni plakat za Smederevo

U organizaciji Muzeja u Smederevu i karikaturiste Slobodana Srdića biće održana promocija Almanaha aforističara „Afoteka 2“, a kojoj će prethoditi svečano otvaranje izložbe karikatura koje su jedinstveni deo ovog almanaha objavljenog u izdanju KUA „Artija“ i „Lige duhovitih“. Pored 38 karikatura koje se nalaze u unutrašnjosti knjige, broj od 40 karikatura dopuniće ilustracija sa korica knjige i za ovu izložbu specijalno pripremljena novogodišnja karikatura. Za ovu priliku je pripremljen i bogato opremljen katalog sa više od polovine izloženih karikatura.

Almanah aforističara "Afoteka 2" - katalog za Smederevo

Na smederevsku promociju „Afoteke 2“ izvestan je dolazak priređivača Vladice Milenkovića i Miodraga Stošića, kao i Milana Butrića, autora iz Smedereva zastupljenog u almanahu.

Događaj će biti održan uz podršku lokalnih medija.

Izložba „Ja kao afotekar“ biće postavljena sve do kraja ove godine, 31. decembra, ali to nije razlog da se ne vidimo u petak 13. decembra u 18 časova.

Muzej u Smederevu se nalazi u ulici Omladinska 4, a više o muzeju na internet sajtu.

Almanah aforističara "Afoteka 2" - pozivnica za Smederevo

Izvor: KUA „Artija“

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.