„Afoteka 2“ „U prolazu“ u Paraćinu

Almanah aforističara "Afoteka 2" - najavni plakat za ParaćinU paraćinskoj biblioteci „Dr Vićentije Rakić“ u galeriji „U prolazu“, u ponedeljak 4. novembra 2013. godine u 18 časova, biće otvorena izložba karikatura Slobodana Srdića objavljenih u Almanahu aforističara „Afoteka 2″, a potom u prostoru biblioteke održana i promocija Almanaha

Karikature Slobodana Srdića, koje će u narednih nedelju dana biti izložene u galeriji „U prolazu“ i skretati pažnju svim posetiocima biblioteke, nastale su na osnovu aforizama 38 autora iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine čiji su aforizmi objavljeni u Almanahu.

Otvaranju izložbe prisustvovaće autor izložbe Slobodan Srdić iz Smedereva, jedan od najpriznatijih karikaturista Srbije i regiona, a svojim prisustvom promociju knjige uveličaće poznati srpski aforističar Miroslav Sredanović iz Beograda i sam „afotekar“, kao i još trojica „afotekara“: Miodrag Stošić iz Beograda i Momir Stanisavljević i Vladica Milenković iz Paraćina. Ujedno, Stošić i Milenković biće i u svojstvu priređivača ovog izdanja Književno-umetničke asocijacije „Artija“ i internet sajta „Liga duhovitih“.

Nakon otvaranja izložbe, promocija knjige „Afoteka 2″ biće održana u prostoru biblioteke na odeljenju za odrasle, a u ime biblioteke „Dr Vićentije Rakić“ uvodnu reč imaće direktor biblioteke Leposava Ivanković.

Za ovu priliku pripremljen je jedinstven katalog:

Almanah aforističara "Afoteka 2" - katalog za Paraćin

Almanah aforističara „Afoteka 2″ – spoljašnja strana trodelnog kataloga

Almanah aforističara "Afoteka 2" - katalog za Paraćin

Almanah aforističara „Afoteka 2″ – unutrašnja strana trodelnog kataloga

Izvor: KUA „Artija“

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , , , . Забележите сталну везу.