ANTISKANDAL: U Beogradu „Vuk Karadžić“ predstavlja „Afoteku 2“

Ustanova kulture „Vuk Karadžić“ biće domaćin promocije Almanaha aforističara „Afoteka 2″ u Beogradu, koju će za vreme trajanja promocije pratiti izložba karikatura Slobodana Srdića, u četvrtak, 24. oktobra 2013. godine sa početkom od 19 časova

Almanah aforističara "Afoteka 2" - najavni plakat za Beograd

Kako ne javljaju mediji: Almanah aforističara „Afoteka 2″, nakon predstavljanja u Delčevu u Makedoniji, svojih „pet minuta“ imaće i u Beogradu u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ kao nezvanično izdvojeno odeljenje Sajma knjiga koji se u to vreme održava u glavnom gradu Srbije. Ako vas je Sajam bacio na trošak, „Afoteka 2″ će vas baciti u smeh.

Priređivači Almanaha: Vladica Milenković, Goran Radosavljević i Miodrag Stošić, jedan od recenzenata Kosta Pavlović (iliti Srba Pavlović) i ilustrator Slobodan Srdić, uz „afotekare“ koji su najavili dolazak: Miroslava Sredanovića, Mića Lukića, Aleksandra Kržavca, Perice Jokića, Deane Sailović, Pavice Jovanović Veljović i Jelene Vučinić, kao i onih koji nisu najavili, a očekuje se da zbog blizine mesta dešavanja budu na licu mesta: Slobodana M. Stefanovića, Ljubomira O. Vujovića i Nikole Živkovića, predstaviće kako znaju i umeju ono što se predstaviti može i verovatno sme.

U ime Ustanove kulture „Vuk Karadžić“, koja se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 77a, svoj udeo u promovisanju „Afoteke 2″ imaće Radmila Stojanović, a preciznije mesto dešavanja je multimedijalna sala.

Povodom ovog događaja na internet sajtu ove ustanove postavljena je zanimljiva najava.

Mediji su na kraju bez teksta zaključili: Kako je ranije utvrđeno, Almanah aforističara „Afoteka 2″ je izdanje Književno-umetničke asocijacije „Artija“ i internet sajta „Liga duhovitih“.

Izvor: KUA „Artija“

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.