Резултати Конкурса за афористичаре на тему „Дечија уста“

Летњи улични ерски кабаре - ЧајетинаНа овогодишњем Конкурсу за афористичаре на тему „Дечија уста“ учествовало је 55 афористичара из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе и Македоније, пред комисијом се нашло 1485 афоризама.

Жири, у саставу: Раде Јовановић – председник комисије и афористичар, Љиљана Ракић – библиотекар, Мирјана Лопин Дризо – новинар, донеo je одлуку:

Прва награда и петодневни боравак за две особе у хотелу „Палисад“ на Златибору припала је Бојану Љубеновићу из Београда.

Друга награда и викенд за две особе у музеју „Старо село“ у Сирогојну припала ја Митру Митровићу из Београда.

Трећа награда и викенд за две особе у „Коначишту“ Туристичке организације Златибор на Златибору припала је Мирку Марковићу из Београда.

Награде ће бити уручене првог дана манифестације „Ерски кабаре“ у Чајетини, 9. августа 2013. У случају да награђени афористичари буду спречени да дођу на доделу награда, гарантна писма ће им бити уручена накнадно на кућне адресе.

Као и претходних година, и ове године, наше награде су боравак на Златибору, пошто је главна привредна делатност наше Општине туризам, па је ово такође један од начина промоције туризма и туристичке понуде Златибора.

Комисија за Конкурс за најбољи афоризам и афористичара
ОО „Летњег уличног ерског кабареа“

Овај унос је објављен под Дешавања, Конкурси и означен са , , . Забележите сталну везу.