Лековито вече хумора у Врњачкој Бањи

БАК: Вече афоризама у Врњачкој БањиСатиричари из Београда Драгутин Минић Карло, Александар Чотрић и Бојан Љубеновић гостовали су 12. априла у Градској библиотеци Врњачке Бање „Др Душан Радић“ и представили своје нове књиге.

Драгутин Минић Карло читао је приче и афоризме из својих књига „Карлов угао“ и „Мала ревизија историје света“, Александар Чотрић је представио Антологију афоризама о спорту „Дриблинг духа“ и књигу сатиричних афоризама „Померање памети“, док је Бојан Љубеновић промовисао своју нову књигу афоризама на тему женско-мушких односа „Љубав за понети“ и афоризме за децу, под насловом „Смејалице“.

Иако туристичка сезона у овом познатом српском одмаралишту још није у пуном јеку, сала библиотеке била је испуњена до последњег места, а смех који се током читаве вечери разлегао, сведочи да сатира и хумор једнако успешно поправљају расположење и здравље као и друга лековита бањска „помагала“.

Ово сатирично вече било је само почетак сарадње Београдског афористичарског круга и Туристичке организације Врњачке Бање, јер се током лета, по речима Ивана Трифуновића, директора ТО, очекује још неколико гостовања наших познатих писаца овог жанра, који ће, како је планирано, наступити на отвореној летњој позорници пред мештанима и гостима „бисера српског туризма“.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , . Забележите сталну везу.