„4 јахача Србокалипсе“ у Новом Саду и Сремској Митровици

4 јахача СрбокалипсеКњига „4 јахача Србокалипсе“ издање четири писца хумора и сатире Далибора Ђорђевића, Огњена Шестића, Предрага Рашуле и Дејана Андрејића биће промовисана у Новом Саду 30. марта и Сремској Митровици 31. марта 2013. године, наведено је на званичној Фејсбук страници ове књиге.

Духовита најава за новосадску промоцију:

Вероватно сте већ чули за Четири јахача Србокалипсе, четворицу наизглед младих људи жељних брзе и лаке зараде.

Како би остварили свој скроман циљ, овог викенда гостоваће у Новом Саду поводом несвакидашње промоције њихове књиге афоризама „Четири јахача Србокалипсе“ чију ће продају искористити да остваре горе наведену брзу и лаку зараду.

У суботу, 30. марта, од 17 часова, у новосадској кафе књижари (трг Модене), осим вас чије присуство није обавезно, али је пожељно, присутни ће бити Далибор Ђорђевић, Огњен Шестић, Предраг Рашула и Дејан Андрејић у улогама највећих непријатеља нашега рода: Политике, Промаје, Слоге и Ината.

Најављено је да госте очекују изненађења (мушки стриптиз није једно од њих) и програм на какав нисте навикли када су у питању промоције књига.

Овим поводом огласио се и један од јахача Србокалипсе, Огњен Шестић, који је читаоцима нашег портала поручио: „Дођите на промоцију Јахача, обећавамо да никога нећемо јахати!“

Књига афоризама моћи ће да се купи током промоције по приступачној цени, а смех који ће изазвати код сваког читаоца је непроцењив.

Промоција у Сремској Митровици биће одржана у „Book Bar“-у, одмах сутрадан, у недељу са почетком у 18 часова.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.