Konkurs za najbolju priču i aforizam na temu zdravstva

Srbija u pokretuUdruženje građana „Srbija u pokretu“ raspisuje konkurs za najbolju priču i najbolji aforizam „GLASNO za zdravstvo!“ i poziva sve građane da pošalju ličnu priču ili aforizam o svom iskustvu sa zdravstvenim sistemom u Srbiji.

Da bi bila najbolja, priča treba da je interesantna i duhovita ili, ukoliko je reč o negativnom iskustvu koje nije i ne može biti duhovito, priča treba da sadrži predlog ili konkretno rešenje koje će doprineti promeni i poboljšati zdravstveni sistem u Srbiji.

Konkursna komisija je u sastavu: prof. Dr Dragan Delić, predsednik Zdravstvenog saveta Srbije, Bojan Ljubenović, novinar i aforističar i Bojana Marković, ispred Udruženje pacijenata (Plavi krug).

Konkurs je otvoren od 16. do 31. januara, a finalisti će biti proglašeni na Svečanoj dodeli nagrada 5. februara 2013. godine. Aforizme i priče pošaljite na mejl: misicmasa@gmail.com.

Pravila konkursa:

– Priča ne može biti duža od 500 reči;
– Priča ili aforizam ne smeju da pozivaju na nacionalnu, versku ili seksualnu mržnju i netrpeljivost;
– Priča ili aforizam ne smeju da sadrže uvredljive reči i izraze;
– U priči i aforizmu ne smeju da se iznose lični podaci o akterima, kao ni podaci na osnovu kojih bi se akteri mogli identifikovati;
– Učesnik konkursa može poslati samo jednu priču ili aforizam.

Овај унос је објављен под Конкурси и означен са , , , . Забележите сталну везу.