Сатиричари позивају на највеселији „Дочек смака света“

Највеселији дочек смака света икадБеоград, 19. децембар – Истакнути представници средње генерације сатиричара Слободан Симић (1963), Александар Чотрић (1966) и Бојан Љубеновић (1972) одржаће заједничко књижевно вече под називом „Највеселији дочек смака света икада“, у Београду, у Коларчевој задужбини, у четвртак, 20. децембра, од 19 часова и 30 минута.

Домановићеви наследници представиће сатиричне приче из својих нових књига „Шведски сто“ – Слободан Симић, „Причињавање“ – Александар Чотрић и „Трипут сечем и опет кратко“ – Бојан Љубеновић.

Симић, Чотрић и Љубеновић су наши познати афористичари и аутори кратких прича. Редовно објављују у дневним листовима и часописима – „Политика“, „Новости“, „Етна“, „Крагујевачке новине“, „Ужичка недеља“… Заступљени су у бројним антологијама хумора и сатире у Србији и иностранству и добитници су најзначајнијих награда из ове области које се додељују у нашој земљи и региону.

Симић ради као психијатар, Чотрић је посланик у Скупштини Србије, а Љубеновић је запослен у „Новостима“ и аутор је култне рубрике „Трн“.

УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА СРБИЈЕ
СЕКЦИЈА САТИРИЧАРА

Највеселији дочек смака света икад

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , . Забележите сталну везу.