Промовисана „Мала ревизија историје света“ Карла Минића

Промоција "Мала ревизија историје света" - Карло МинићУ организацији Културног центра Крушевац је 05.11.2012. године у Белој сали КЦК, одржана промоција најновије, 13-те књиге Карла Минића „Мала ревизија историје света“. О књизи су поред аутора говорили Милош Петровић – један од најпознатијих српских критичара и Ненад Вучетић – млади и талентовани сатиричар, а Карлове приче је казивао полазник школе говора и глуме КЦК Иван Благојевић.

Промоцију је са пажњом пратила бројна крушевачка публика, као и менаџмент КЦК: директор мр Мирослав Смиљковић (који је на почетку промоције уручио Карлу Минићу пригодан поклон поводом дугогодишње сарадње на унапређењу хумора и сатире у крушевачком крају, а тиме и Међународног фестивала хумора и сатире ЗЛАТНА КАЦИГА) и Јелена Вељковић – заменица директора КЦК.

Промоција је одржана у оквиру настојања Културног центра Крушевац да се сјај ЗЛАТНЕ КАЦИГЕ – Међународног фестивала хумора и сатире континуирано види и да се сваког месеца представља Крушевљанима и тако овај бренд Крушевца учини свакодневном вредношћу. Сам програм је осмислила и водила Јелена Ђорђевић ПР КЦК, а у релизацији су учествовали и Љубодраг Обрадовић – главни и одговорни уредник КЦК и фестивала Златна Кацига, Славица Недељковић – организатор Златне Кациге, Бранко Симић, Марко Вишњић и Веркан Гвозденовић.

Извор: Културни центар Крушевац

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.