Хумор и сатира у срцу косовске збиље

Вече хумора и сатире у Косовској МитровициУ петак 2. новембра 2012. године у Косовској Митровици у „Актив арт центру“, у организацији НВО „Актив“, одржано је вече хумора и сатире под називом „Сатиру сатиру“ на којој су се ауторски представили српски хумористи и сатиричари Владица Миленковић из Параћина, Миодраг Стошић из Београда, Ненад Вучетић из Крушевца и stand up комичар Мирослав Ђорђевић, познатији као Лорд од Беде, из Бачког Маглића.

Том приликом је промовисна књига Алманах афористичара „Афотека“, издање КУА „Артија“ и интернет сајта „Лига духовитих“, а публици су је представили приређивачи Владица Миленковић и Миодраг Стошић. Притом, представљено je и неколико ауторских издања, као и зборник афоризама шест аутора млађе генерације „Маратон на кратке стазе“.

Веома младој публици која је била сведок једног несвакидашњег догађаја у њиховом граду смех и добро расположење су били доказ да им је једно овакво вече и те како требало. Тон свему дала је и млада Митровчанка Јелена Ђоровић са неколико инструментала на клавиру.

Према речима организатора ово је било прво вече хумора и сатире у Косовској Митровици још од распада старе Југославије, а не памте када се нешто слично догодило ни пре тога.

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици: Владица Миленковић

Владица Миленковић

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици: Миодраг Стошић

Миодраг Стошић

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици: Ненад Вучетић

Ненад Вучетић

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици: Мирослав Ђорђевић

Мирослав Ђорђевић

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици

Публика на вечери хумора и сатире у Косовској Митровици

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици

Публика на вечери хумора и сатире у Косовској Митровици

Вече хумора и сатире у Косовској Митровици

Најавни плакат за вече хумора и сатире „Сатиру сатиру“ у Косовској Митровици

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.