Српски хумористи и сатиричари у Косовској Митровици

Актив Арт ЦентарУ Косовској Митровици у простору „Актив Арт Центра“, у петак 2. новембра 2012. године са почетком у 20 часова, биће одржано вече хумора и сатире српских хумориста и сатиричар под називом „Сатиру сатиру“.

Љубитељима хумора и сатире у Косовској Митровици представиће се сатиричари Владица Миленковић из Параћина, Миодраг Стошић из Београда, Ненад Вучетић из Крушевца и stand up комичар Мирослав Ђорђевић, познатији као Лорд од Беде, из Бачког Маглића.

У оквиру вечери биће промовисан Алманах афористичара „Афотека“, издање Књижевно-уметничке асоцијације „Артија“ и интернет сајта „Лига духовитих“, у коме је заступљено 29 аутора из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Хрватске са по 15 афоризама, а који ће представити приређивачи Владица Миленковић и Миодраг Стошић.

НВО „Актив“ је невладина и непрофитна организација цивилног друштва основана 2003. године са седиштем у Косовској Митровици у чијем се „Актив Арт Центру“ промовишу културне активности и организују дешавања културног и уметничког садржаја.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.