Промоција Алманаха афористичара и изложба карикатура Николе Драгаша у Панчеву

Промоција Алманаха афористичара "Афотека" у ПанчевуУ Панчеву у четвртак, 4. октобра 2012. године, са почетком у 19 часова у Галерији Градске библиотеке Панчево биће отворена изложба панчевачког карикатуристе Николе Драгаша, а потом и промовисан Алманах афористичара „Афотека“, издање КУА „Артија“ и интернет сајта „Лига духовитих“.

На изложби карикатура Николе Драгаша, коју ће бити могуће погледати наредних 7 дана, биће изложене и неке од карикатура објављених у Алманаху, а у чијем илустровању је учествовао и Решад Султановић из Кладња (БиХ).

Своје учешће на промоцији Алманаха афористичара „Афотека“ поред издавача, приређивача и аутора афоризама Владице Миленковића и Горана Радосављевића, најавило је још неколико аутора чији су афоризми заступљени у књизи, а међу њима: Мирослав Средановић, Милутин Млађеновић и Милан Бутрић.

Ово ће бити прва промоција „Афотеке“ у Србији, а прво и до сада једно представљање било је у Делчеву у Македонији у оквиру Прве интернационалне вечери хумора и сатире.

Изложба карикатура Николе Драгаша у Панчеву

Никола Драгаш рођен је 15.09.1981. године у Панчеву, где и данас живи. Дипломирао је 2004. године на Вишој политехничкој школи у Београду на смеру за графички дизајн. Запослен је као графички дизајнер у ЈП ПТТ Србија у Београду. Члан је удружења карикатуриста Србије – ФЕЦО. Бави се карикатуром, дечјом илустрацијом и графичким дизајном. Илуструје дечје књиге и уџбенике. Радове објављивао у часописима и новинама и излагао у земљи и иностранству. Награђиван за карикатуру, илустрацију и графички дизајн. Поред свог посла посвећен је књигама, породици, а посебно ћеркици Дуњи.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , , . Забележите сталну везу.