Прво интернационално вече хумора и сатире у Делчеву

Грб ДелчеваУ Македонији у Делчеву биће одржана свечана манифестација поводом обележавања 100 година од добијања статуса града, у оквиру које ће у петак, 7. септембра 2012. године, бити одржано Прво интернационално вече хумора и сатире.

На Првој интернационалној вечери хумора и сатире поред македонских афористичара Милета Гјоргјијоског, Атанаса Крлевског, Васила Толевског и Риста Филчевског, и гостију из Бугарске Мирослава Бошкова и Димитра Атанасова, наступиће и афористичари из Србије Миодраг Стошић, Владица Миленковић и Горан Радосављевић, који су уједно и приређивачи Алманаха афористичара „Афотека“, а који ће овом приликом први пут бити званично представљен. У току вечери ће поред појединачног представљања аутора бити промовисана и „Антологија балканског афоризма“ која је ове године објављена у Скопљу.

1. Интернационално вече хумора и сатире - Делчево 2012

(ПОГЛЕДАЈТЕ КАТАЛОГ – PDF, 601 kB)

Град Делчево се налази на истоку Македоније, близу границе са Бугарском, и слави 100 година од добијања Градске управе тадашњег Царевог села. Поводом обележавања овог јубилеја поред поменуте вечери хумора и сатире биће одржана и друга културно-уметничка дешавања, спортске активности и друге свечаности у два дана, 7. и 8. септембра, колико ће трајати ова манифестација укључујући и прославу Дана независности Македоније.

Позив за Делчево

Позив за Делчево

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.