Први сајт хумора и сатире у Црној Гори

Веб сајт - ЉудницаЦрногорски сатиричар Вељко Рајковић, из Подгорице, поставио је први сајт хумора и сатире у Црној Гори.

На сајту ће представити своје сатиричарско стваралаштво: афоризми, епиграми, сатиричне приче, сатиричне пјесме, епитафи, енигматизми, ауторске анегдоте… У оквиру ГОСТИонице духа представиће сатиричарска остварења најзнајчајнијих аутора из Црне Горе и региона.

За Љубитеље хумора и сатире биће занимљиве и рубрике: АФОРИЗАМ СЕДМИЦЕ, АФОРИЗАМ МЈЕСЕЦА, АФОРИЗАМ ГОДИНЕ и ИЗ МАЛО(Г) МОЗГА (У овој рубрици Рајковић ће два пута седмично представљати по један свој нови афоризам).

Посебно мјесто имаће КОЛУМНА, у којој ће се Рајковић сатиричарски освртати на свакодневицу. На сајту ће се наћи и интересантне фотографије, са духовитим коментарима.

У рубрици АКТУЕЛНОСТИ љубитељи хумора и сатире биће обавјештавани о конкурсима, фестивалима и другим активностима и манифестацијама.

Сајт је некомерцијалан, а једини циљ покретања је, по ријечима Рајковића, популаризација хумора и сатире у Црној Гори и свијету.

Адреса сајта је ljudnica.me

КЛИКНИТЕ И ОСЈЕТИТЕ ДАХ ДУХА!

Овај унос је објављен под Нешто више и означен са , , , , . Забележите сталну везу.