Завршен 9. међународни фестивал хумора и сатире у Бијељини

У великој сали Народне библиотеке „Филип Вишњић“ у Бијељини, 6. априла је одржан Девети међународни фестивал хумора и сатире „Бијељина 2012“.

9. међународни фестивал хумора и сатире "Бијељина 2012"

На смотри су учествовали хумористи и сатиричари из Босне и Херцеговине и земаља окружења. Деведесетак минута програма увесељавало je веома захвалну бијељинску публику која је дошла и испунила салу до посљедњег мјеста. Манифестација је била медијски добро покривена, што је допринијело да сатиричари дају изјаве за више телевизија и радио програма.

9. међународни фестивал хумора и сатире "Бијељина 2012"

Учесници фестивала били су: Александар Чотрић, Јово Николић, Саво Мартиновић, Раде Ђерговић, Јелена Кујунџић, Љубомир Ћорилић, Ненад Ћорилић, Рабош Ракијавели, Срђан Динчић, Милан Ј. Михајловић, Станислав Томић, Зоран Трбић, Горан Мракић, Горан Мишковић, Екрем Мацић, Миладин Берић, Гојко Мандић, Живко Вујић, Милад Обреновић, Небојша Боровина, Слободан Живановић, Драган Илић, Грујо Леро, Марко Марковић, Зоран Симић и други.

На фестивалу је промовисан зборник афоризама „У необраном грожђу“ који је приредио Грујо Леро а обухвата афоризме и сатиричне пјесме аутора са осмог фестивала хумора и сатире.

За допринос хумору и сатири плакете су добили: Александар Чотрић, угледни књижевник из Београда и Горан Мракић, писац из Темишвара, за популаризацију хумора и сатире у дијаспори.

Извор: На првом сте мјесту – Јово Николић

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , , . Забележите сталну везу.