Dodela nagrada 6. međunarodnog festivala humor i satire „Milovan Ilić Minimaks“

MinimaksZBOG NACIONALNE žalosti Dodela nagrada 6. međunarodnog festivala humor i satire „Milovan Ilić Minimaks“, u organizaciji Scene svih kreativnih, koja prva i jedina u Srbiji, u regionu i ovom delu sveta funkcioniše nezavisno od politike, moći, novca, seksa i nasilja, bez FINANSIJSKE podrške vladinih i nevladinih organizacija i pojedinaca, će biti održan, u četvrtak 5. aprila 2012. godine u 12 sati.

Znajući da je smeh najbolji lek, iz humanitarnih razloga po raspisanom konkursu za 6. međunarodni festival za humor i satiru „Milovan Ilić Minimaks“, koji će biti održan u četvrtak 5. aprila 2012. godine u 12 sati, pod geslom „Tup-tup tačno u podne“ u Domu za ometene u razvoju u Veterniku, Kninska bb uz odgovarajući kulturno-umetnički program u kojem učestvuju Dramska sekcija Doma, dobitnici nagrada i svi koji dođu, a žele da učestvuju.

Konkurs je raspisan za aforizam, a stiglo je preko hiljadu radova od više stotina autora iz zemlje i inostranstva saopštio je žiri u sastavu mr Jovan Mihajilo, predsednik, mr Nera Rikić Legac, član i Stojan Simić Krpica, član. Prvu nagradu dobili su Aleksandar Pavić iz Gajdobre i Pavle R. Cvetković iz Negotina, drugu nagradu Abdurahman Halilović iz Rijeke, Hrvatska, i Slavica Jovanović iz Mačvanskog Prnjavora, treću nagradu Ljubomir Gligorić iz Novog Sada.

Specijalna nagrada za satirične knjige Sanji Petrović iz Novog Sada.

VREDNOST NAGRADA NIJE VEZAN ZA NOVAC I MATERIJALNA DOBRA. Nagrade su prestižne i ne može ih svako dobiti.

Svi ste pozvani i svi koji dođu nastupiće kao gosti, ako žele.

Stojan Simić Krpica
Izvor: Facebook

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.