Ускоро сатира богатија за антологију и зборник афоризама

За месец фебруар најављен је излазак из штампе антологије српског афоризма за децу „Раздељак“, чији је издавач Завод за уџбенике из Београда, и зборника афоризама о спорту „Дриблинг духа“, у издању MOZZART Sporta.

Antologija srpskog aforizma za decu "Razdeljak"Антологија српског афоризма за децу „Раздељак“ садржи неколико стотина афоризама за најмлађе које су написали истакнути српски афористичари, почев од Јована Јовановића Змаја, преко Душана Радовића и Милована Витезовића, до Александра Баљка, Зорана Т. Поповића и Бојана Љубеновића. Антологију је илустровао Младен Ољача, а рецензенти су Витомир Теофиловић и Слободан Станишић.

Zbornik aforizama o sportu "Dribling duha"У зборнику афоризама о спорту „Дриблинг духа“ налазе се афоризми 77 аутора из Србије, БиХ, Црне Горе и Румуније. Зборник је илустрован карикатурама Тоше Борковића који је обликовао и корице књиге. Консултант приликом приређивања књиге био је Александар Баљак. Аутор предговора је новинар Милорад Плазинић, а уредник издања је Зоран Пухач. Читаоци ће имати прилику да прочитају најбоље афоризме на спортске теме (о разним спортовима, суђењу, навијачима, тренерима, хулиганима, управама клубова, клађењу…), најбољих аутора с ових простора.

Антологију и зборник је приредио Александар Чотрић.

Овај унос је објављен под Књиге и означен са , , . Забележите сталну везу.