Veče humora i satire „Širimo OPTIMIZAM!“

SmehMiodrag Stošić i „Udruženje umetnika Srbije“ organizovaće u petak, 27. januara veče posvećeno humoru i satiri. Manifestacija će biti održana u sedištu organizacije u Beogradu, na adresi Topličin venac br. 3 sa početkom u 20 časova.

Veče humora i satire „Širimo OPTIMIZAM!“ ima za cilj da promoviše ovaj, kod nas, nedovoljno predstavljen žanr. Srbija je zemlja bogata duhom i poseduje veliki broj mladih kao i afirmisanih humorista koji nemaju puno prilike da nastupaju uživo. Stoga „UUS“ ima želju da pruži svim autorima kao i publici šansu da u određenim vremenskim intervalima sluša najnovije aforizme, grafite, humoreske, pesme kao i mnoge druge forme autora koji će se menjati iz večeri u veče, potpuno ravnopravno.

Ovoga petka, publiku očekuju:

Miodrag Stošić – satiričar, TV scenarista, radio-voditelj i organizator književno-muzičkih performansa, dobitnik nagrada „Vladimir Bulatović Vib“ i „Pera Stojanović Tuman“.

Dejan Pataković – aforističar, karikaturista, scenarista „Večeri kod Ivana Ivanovića“. Piše za „Enigmatiku“, „Glas osiguranika“ i urednik je kultnog lista iz 90-ih „Hupera“.

Aleksandar Stojadinović – satiričar i pisac, osvajač brojnih nagrada, saradnik „Ošišanog ježa“, autor knjige „Evolucija je prva počela“ i saradnik radio emisije „Karavan“

Nenad Vučetić – mladi satiričar. Dobitnik nagrada „Vib“ i „Mladi Jež“ i autor knjige „Kum caruje mladost drogu valja“.

Ivan Vučetin – jedan od najmlađih satiričara. Učesnik „Satira Festa“ i autor bloga „Ivan piše za vas“.

Milan Mihajlović – satiričar, pesnik i pisac, saradnik „Ježa“ i drugih časopisa i autor sajta posvećenog humoru „Milanizmi“.

Vladimir Dramićanin – urednik satire u izdavačkoj kući „Arte group“, aforističar i pisac.

Nikola Živković – satiričar, radio-voditelj i stan ap komičar. Saradnik „Ježa“, „Nosoroga“.

Milko Grbović – pesnik, satiričar, tekstopisac, član „Udruženja književnika Srbije“ i autor knjiga „Vjetar puše s Gotovuše“, „Na nebesku vagu“.

Dragan Ćirić – radijska ličnost, humorista, perfomer.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , . Забележите сталну везу.