Дневна политика на крају тунела #8

Дневна политика на крају тунела• Водостај на рекама је драстично опао због веома мале количине падавина. Ни време нам не иде на руку, не можемо честито ни да потонемо.

Договор Београда и Приштине није на видику. Кад видик не заклањају српске високе барикаде онда то раде европски Високи представници.

• Неки политичари поручују да заборавимо на Космет, други да заборавимо на Европу. У просеку, заборавићемо на нас саме.

Немачка канцеларка Ангела Меркел оценила је да Србија не испуњава услове за статус кандидата за Европску унију. Разумели смо! Дакле, овако, ми смо кандидат за кандидата потенцијалног кандидата за кандидата првог кандидата за кандидата.

• Црне хронике на страницама српске штампе су све пуније. Када се погледа какве су и остале вести, новине би могле да промене имена у: Црне Новости, Црни Данас, Црни Блиц, Црна Политика, Црни Press, Црни Глас јавности, Црни Курир, итд.

Најављено је да ће се у Србији ускоро обележавати три нова државна празника, један нерадно и два радно. Да ли су радни или нерадни празници више ништа не значи, јер једни раде скоро сваки дан да би сачували посао, док је другима сваки дан празник.

• На телевизији „Прва“ захуктала се такмичарска музичка емисија „Први глас Србије“. Конкуренција је веома слаба јер није заступљен глас народа – јауци и вапаји.

Владица Миленковић

Овај унос је објављен под Афоризми, Коментари и означен са , , , . Забележите сталну везу.