Дневна политика на крају тунела #4

Дневна политика на крају тунела• Између два најављена скока цена морало је да дође до њиховог дизања.

Незадовољни студенти и даље држе у блокади Филозофски факултет, јер прети опасност да се вишак филозофије пренесе и на улице.

• У Србији је завршен попис становништва. Установљено је да је стопа наталитета негативна, па се апелује на становништво да не умире без преке потребе.

Пред политичким странкама у Србији у току изборне трке биће пуно препрека. Барикаде Срба са Косова и Метохије су прави тест пред главну трку.

• После мировних мисија НАТО алијансе у Авганистану, Ираку и Либији готово свакодневно се дешавају бомбашки напади и оружане борбе завађених страна. Само мировна мисија у Србији није успела, никако да кренемо да се таманимо како нам је практично показано.

Одлазећи премијер Грчке Јоргос Папандреу одбио је пакет помоћи Европске уније и о томе хтео да приупита народ на референдуму. Међутим, та идеја се није свидела неким светским душебрижницима, јер шта има сенилни стари Грци да се мешају у увођење нове модерне демократије у њиховој земљи.

• По Балашевићу „све је отишло у Хондурас“, па је фудбалска репрезентација Србије, пошто је тамо већ одавно отишла захваљујући својим играма, одлучила ових дана да оде и уживо.

Владица Миленковић

Овај унос је објављен под Афоризми, Коментари и означен са , , , . Забележите сталну везу.