Дневна политика на крају тунела #2

Дневна политика на крају тунела• Политичари преко недеље вођењем дневне политике дају добар пример омладини, али омладина викендом тврдоглаво води ноћни живот.

Пред зградом Владе Србије заредили су штрајкови. Ред путара, ред малинара, ред полиције, ред гејева… Свако је почео да диже „ону ствар“ на власт.

• Постоји реална опасност да у Србији више неће бити пензија. Повољна околност је то што више неће бити ни пензионера.

„Небески народ“ се спустио на земљу и поставио барикаде, док је КФОР са хеликоптерима полетео много високо. Изгледа да ови из КФОР-а нису извукли поуку да „ко високо лети ниско пада“.

• За пуковником Моамером ел Гадафијем, свргнутим председником Либије, расписана је потерница Међународног кривичног суда за ратне злочине из Хага, али је при хапшењу од стране побуњеника, а по наруџбини НАТО алијансе, одмах убијен како би судије Хашког трибунала одмах по окончању суђења Војиславу Шешељу отишле у превремену пензију.

Протест покрета „Окупирајте Волстрит“ против похлепе мултинационалних компанија и високе незапослености из Америке се прелио и на Европу. Због вишег степена демократије у Америци је ухапшено око 700 демонстраната, док Европа још мора да ради на томе.

• Наши фудбалери увек праве вишак на терену. Терен је много функционалнији без њих.

Владица Миленковић

Овај унос је објављен под Афоризми, Коментари и означен са , , , . Забележите сталну везу.