„Сатира фест 2011” (ипак) 6. октобра

БАКОрганизациони одбор међународног фестивала сатире „Сатира фест 2011“ обавештава учеснике, представнике медија и посетиоце да ће ова манифестација бити одржана у четвртак, 6. октобра 2011. године, с почетком у 19 часова у свечаној сали Градске општине Стари град, Македонска 42 у Београду.

До ранијег одржавања деветог окупљања најбољих сатиричара региона долази због одигравања квалификационе фудбалске утакмице за Европско првенство 2012. године између Србије и Италије 7. октобра, када је „Сатира фест“ био првобитно планиран.

„Сатира фест“, девети по реду, биће у знаку Владимира Булатовића Виба, од чијег рођења је протекло осамдесет година. Зато је мото овогодишње манифестације „Ви(б) и ми“, а о овом значјном српском сатиричару говориће сатиричар, новинар и публициста Бане Јовановић.

На „Сатира фесту“ ће бити представљен и зборник текстова свих аутора са претходна три фестивала. Аутори најбољег афоризма, песме и приче добиће награде фестивала, а Београдски афористичарски круг доделиће и признања „Златни круг“ и Специјалне плакете ауторима, манифестацијама и медијима који су протеклих деценија и година афирмисали и популаризовали сатирично стваралаштво.

А.Ч.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.