Промоција Чотрићевих књига за децу у уторак

Светосавско звонцеЖелећи да осмехом озари дечја лица „Светосавско звонце“ у уторак 12. априла у 14 часова, у свечаној сали Министарства вера и дијаспоре, улица Васина 20, организује промоцију афоризама за децу нашег познатог афористичара и писца Александра Чотрића, који је објавио две књиге афоризама за децу: „Својеглава књига“, намењена деци узраста до 11 година, и „Дечја посла“, која се обраћа ученицима који похађају наставу од петог до осмог разреда. 
Рецензент „Својеглаве књиге“, књижевник Милован Витезовић каже да: „Чотрић ову књигу пише са оним радовићевским поштовањем деце, указујући им пуно поверење и дајући им пуно право у свему. Овакве књиге се пишу годинама, са лепим осећањима и умном одговорношћу, са посебним задовољством и са племенитим циљем“.

Аутор поговора књиге „Дечја посла“, Раде Јовановић, записује да је: „Чотрић написао надасве забавну, али и поучну књигу о начину поимања стварности и резону постојања нараштаја који незадрживо долази.”

„Светосавско звонце“ позива своје читаоце, поготово из централних основних школа Београда, да заједно са својим вероучитељима дођу на ову радосну промоцију књига писаних за њих.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.