Одржан 8. међународни фестивал хумора и сатире „Бијељина 2011“

8. међународни фестивал хумора и сатире „Бијељина 2011“, који је одржан 8. априла, још једном је оправдао очекивања организатора, хумориста и сатиричара и љубитеља хумора и сатире, који су и ове године испунили велику салу бијељинске Народне библиотеке „Филип Вишњић“.

8. међународни фестивал хумора и сатире "Бијељина 2011"

На фестивалу је учествовало око тридесетак писаца хумора и сатире из Босне и Херцеговина, Србије и Румуније, и то: Александар Чотрић, Горан Мракић, Горан Мишковић, Јелена Кујунџић, Раде Ђерговић, Владица Миленковић, Јово Николић, Бојан Богдановић, Екрем Мацић, Миладин Берић, Љубомир Ћорилић, Ненад Ћорилић, Милан Ј. Михајловић, Милад Обреновић, Срђан Динчић, Миливоје Јозић, Живко Гавриловић, Драгутин Јокић, Борислав Богдановић, Рабош Ракијавели, Гојко Мандић, Живко Вујић, Небојша Боровина, Станислав Томић, Драган Илић, Слободан Живановић, Душан Пуача, Момчило Копривица,.. док је духовитим опаскама програм водио Грујо Леро, сатиричар и главни „кривац“ постојања ове манифестације.

8. међународни фестивал хумора и сатире "Бијељина 2011"

У оквиру фестивала представљен је зборник „Добро јутро, колумно“, са радовима прочитаним на прошлогодишњем окупљању, а који је приредио Грујо Леро.

На крају су додељене захвалнице појединим спонзорима који су претходних година помогли у организацији фестивала и плакете појединцима на афирмацији српске сатире. Подршку фестивалу пружило је Министарство вера и дијаспоре Србије и Административна служба општине Бијељина.

Фото: Бојан Богдановић и Јово Николић

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , , . Забележите сталну везу.