Карикатуре и афоризми за смех Зајечараца

Memorijal "Nikola Pašić" - Zaječar

Меморијал "Николa Пашић" - Зајечар

У Меморијалу „Никола Пашић“ у Зајечару, на Светски дан шале 1. априла 2011. године, одржано је „Вече афоризама“ у оквиру „Дана хумора и сатире“ у организацији Центра за културу Града Зајечара и Клуба тимочких хумориста и сатиричара „Сергије Лајковић“.

Зајечарску публику су својим афоризмима засмејавали и терали на аплаузе поред чланова клуба „Сергије Лајковић“: Живојина Денчића и Љубише Рајковића Кожељца из Зајечара, Пека Лаличића из Мајданпека, Станише Милосављевића и Јована Г. Стојадиновића из Бора и Љубише Михајловића из Сврљига, и гости Митар Ђерић из Београда и Владица Миленковић из Параћина.

Veče aforizama u Zaječaru

Митар Ђерић, Владица Миленковић и Александар Блатник

Завршну реч на затварању „Вечери афоризама“ имао је Александар Блатник, карикатуриста из Ниша, који је дан пре својим присуством увеличао и 43. изложбу карикатура „Пјер 2010“, а коју је отворио Александар Бацковић, извршни директор компаније „Новости“, која традиционално додељује награду „Пјер“. Зајечарци и сви они који посете Зајечар до 14. априла моћи да ову изложбу да погледају у Меморијалу „Никола Пашић“.

„Вече афоризама“ водила је драмска уметница Селена Ристић.

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.