Humoreskica: Mlađan

HumoreskicaPosle višenedeljnog prepucavanja unutar vladajuće koalicije, premijer srpske Vlade doneo je odluku o postupku za smenu ministra ekonomije. To je najbolji znak da je u najvišem izvršnom telu u državi dogorelo do nokata i da je jedan od važnih partnera morao biti pušten niz vodu. Naravno, vlast obećava hitnu rekonstrukciju Vlade uz nova personalna rešenja, kako bi se nastavile reformske promene u zemlji Srbiji.

Treba napomenuti da su dosadašnje reformske promene donele stotine hiljada nezaposlenih, povećanje broja gladnih, veliki pad životnog standarda, korupciju koja cveta i mnogo toga što narod oko sebe vidi i oseća. Dakle, nije izgleda samo problem u gospodinu ministru ekonomije, koji je uzgred budi rečeno od demokratskih promena u Srbiji uvek bio najbliži kasi, već u sistemu koji se odvojio od vlastitog naroda uživajući u privilegijama.

Krajnje je vreme da se nabeđene demokrate uzmu u pamet i počnu malo raditi i za one koji su ih na vlast doveli, jer će u suprotnom stiropor s pravom postati naša stvarnost.

© Rade Đergović

Овај унос је објављен под Коментари и означен са , , . Забележите сталну везу.