Priče iz prve ruke #17 [Slobodan Simić]

RIALITI SUPRUGA

Kad sam upoznao svoju sadašnju ženu, ona je samo ćutala. To me je potpuno oduševilo i oženio sam se posle samo deset dana zabavljanja. Posle mi je priznala da je ćutala jer nije znala šta pre da počne da mi kritikuje. A odmah je pokazala svoje pravo lice.

Na samom venčanju se posvađala sa kumom, matičarem, sveštenikom i starim svatom. U toku svadbenog ručka izvređala je novu svekrvu, jetrvu, zaovu i zeta. Do kraja ručka nije govorila ni sa kim od familije i gostiju.

Od našeg bračnog života napravila je pakao. Svađali smo se svaki dan, neprekidno i bukvalno za svaku sitnicu. Njoj povod nije bio ni potreban. Svađala se po ceo dan a onda me je u sred noći budila samo da bi nastavila svađu.

Moj život je bio pakao na zemlji. Sve dok nisu počeli ovi rialiti programi. Kada sam prvi put rekao da su to gluposti, otišla je u inat da se prijavi. I desilo se prvo čudo. Moja žena je prošla kasting za rialiti šou!

Kad je počelo emitovanje, posvađala se sa svim ukućanima za pet minuta. Šta je ona sve izgovorila tim jadnim ljudima u toku serijala samo oni znaju. Mi gledaoci smo uglavnom slušali ono „bibip“ kad god progovori moja žena. Jedina mi je satisfakcija bila što ceo svet vidi sa kakvim kretenom živim.

Znao sam da moj mir neće dugo trajati i da će je uskoro gledaoci nominovati i izbaciti. Desilo se drugo čudo. Što je moja žena više bljuvala vatru po ukućanima u programu, sve se bolje kotirala.

Onda se desilo treće i najveće čudo. Moja žena-otrovnica je pobedila i osvojila 100.000 evra! I od tada ona živi svoj novi, medijski život. Trenutno je najtraženija i, iskreno rečeno, najplaćenija učesnica rialiti programa. Ne pitaju šta košta da ona uđe u neku kuću ili farmu.. Znaju da im je gledanost zagarantovana.

Ko ne bi gledao najveću opajdaru na svetu…

Slobodan Simić

Овај унос је објављен под Приче и означен са , , . Забележите сталну везу.