И у Лесковцу и Врању отворен „Досије ФенИКС“

После промоције у Параћину књиге „Досије ФенИКС“ аутора Владице Миленковића, и у Лесковцу и Врању је љубитељима кратке сатиричне форме представљена ова збирка афоризама.

Промоција књиге "Досије ФенИКС" у Лесковцу

Представник лесковачке библиотеке, аутор, публика и медији - "Досије", отвори се!

Народна библиотека "Радоје Домановић" ЛесковацУ Лесковцу је у среду 24. новембра у читаоници лесковачке Народне библиотеке „Радоје Домановић“, у присуству локалних медија, Владица Миленковић откривајући делове „Досијеа“ добро насмејао веома комуникативну публику која је истом мером узвратила и насмејала аутора и која је после завршене промоције остала да у разговору размени још коју реч са њим. Промоцију је у име лесковачке библиотеке водила Ана Цветановић.

Промоција књиге "Досије ФенИКС" у Лесковцу

Владица Миленковић и Ана Цветановић над отвореним "Досијеом"

Удружење књижевника ВрањеВећ следеће вечери, у четвртак 25. новембра, у Галерији Народног музеја у Врању Владица Миленковић је имао блиски сусрет и са врањском публиком. О промоцији књиге афоризама „Досије ФенИКС“ новинар недељника „Врањске“ Душан Ђорђевић записао је следеће:

Влајче одушевио Врањанце

Владица Миленковић Влајче, познати афористичар из Параћина, успешно је промовисао књигу афоризама „Досије ФенИКС“ у Врању, у сали Галерије Народног музеја. Промоција је одржана у четвртак, 25. новембра, а љубитељи афоризама имали су прилику да уживају и бурним аплаузима награде остварења аутора која су својом интигрантошћу измамили смех и одобравање зрелог промишљања. Публику је посебно одушевило надахнуто духовито казивање аутора о својој књизи. На крају, аутор је прозвао и врањске афористичаре да се обрате публици и тим гестом најавио повезивање и сарадњу два културна центра – Врања и Параћина. Публици су се обратили Душан Ђорђевић, Војкан Ристић и Драган Миљковић.

Промоцију је организовало Удружење књижевника Врања. Зоран С. Николић, председник УКВ, уручио је Миленковићу симболичан поклон – кутију спајалица као знак повезивања афористичара и сатиричара из јужне и централне Србије. •

Промоција књиге "Досије ФенИКС" у Врању

Владица Миленковић говори о "Досијеу" у духовитом тону

Врањска телевизија, која је у потпуности пропратила овај догађај, приказаће најзанимљивије детаље у емисији о култури „КултАРТ“ која се приказује уторком од 16 часова и 30 минута.

Промоција књиге "Досије ФенИКС" у Врању

Владица Миленковић, Драган Миљковић, Душан Ђорђевић, Војкан Ристић, Зоран Најдић и "Досије ФенИКС"

Овај унос је објављен под Дешавања и означен са , , , . Забележите сталну везу.

2 реаговања на И у Лесковцу и Врању отворен „Досије ФенИКС“

  1. zlata каже:

    ČESTITKA VLAJČE

Затворено за коментаре.