Књига: „Измишљено али истинито“ – Владимир Булатовић

Измишљено али истинито - Владимир Булатовић БучиИз штампе је изашла збирка хумористичко-сатиричних прича „Измишљено али истинито“ аутора Владимира Булатовића Бучија.

Издавач књиге је Банатски Културни Центар из Новог Милошева, рецензију је написао Љубивоје Ршумовић, а дизајн корица и илустрације је урадила Маја Јосимовић.

Промоција књиге је планирана за крај октобра ове године на Сајму књига у Београду. Књига ће моћи да се купи на штанду Банатског Културног Центра, а у слободној продаји ће се наћи у новембру.

Извод из рецензије Љубивоја Ршумовића:

„Младалачки понесене, ове приче су одевене у леп и уредан српски језик, без много непотребног придевског накита, који често уме да одвуче пажњу читаоца на споредне колосеке. Срећом, то је млади аутор вешто избегао…

Оно што на крају треба констатовати јесте истина да аутор учествује у свакој причи, као дух покретач и дух заштитник ведрине. Текст је духовит у оној мери коју дозвољава догађај или стање о коме се говори. Булатовић се не плаши да неке своје интимне дилеме и неспоразуме понуди на тањиру, читаоцима, не очекујући помоћ, већ активно учешће да се са ликовима из приче ти феномени и те тајне разреше.

Било би нескромно упоређивати младог аутора са неким познатим писцима, али читаоци ће умети и то да препознају. На нама је да за сада пожелимо младом аутору срећан пут преко трновитих стаза и богаза које воде ка литерарној слави.“

Овај унос је објављен под Књиге и означен са , , , . Забележите сталну везу.