Anegdote na pauzi, kreću crnogorski aforizmi

Zaključno sa današnjim danom završeno je predstavljanje prvih mesec dana Crnogorskog anegdotskog humora sa ukupno 30 anegdota, u ritmu jedna anegdota dnevno. Među 30 odabranih objavljene su anegdote cetinjskog, podgoričkog, plavsko-gusinjskog i nikšićkog humora. Cilj urednika Veljka Rajkovića je da se ovom rubrikom skrene pažnja na anegdotu kao zapostavljenu formu u svetu humora i satire, a koja je u Crnoj Gori prilično zastupljena.  Što se tiče anegdota sledi pauza do daljnjeg, a već od sutra, 1. septembra, kreće svake srede rubrika crnogorskog aforizma pod nazivom „Sa crnogorske trpeze“.

Od skoro Žikišon Blogu su se aktivno priključili Grujo Lero iz Bijeljine, čiji aforizam je otvorio novu rubriku „Žiška“, i Tamara Lujak iz Beograda sa svojim aforizmima, a u najavi je još nekoliko autora.

Važno obaveštenje: Pošto je primećeno da se putem elektronske pošte i slanja masovnih poruka zloupotrebljava ime Žikišon radi skretanja pažnje i sticanja jeftinih poena od strane pojedinaca, obaveštavamo vas da Žikišon Web Site i Žikišon Blog, kao i bilo ko od urednika sa Žikišon Bloga, nemaju nikakve veze sa tom pojavom. Pravo na korišćenje imena Žikišon ima isključivo web sajt www.zikison.net i svi propratni poddomeni, a adrese elektronske pošte koje se koriste u svrhu kontakta i obaveštavanja su: zikison@zikison.net i zikison@gmail.com.

Овај унос је објављен под Нешто више и означен са . Забележите сталну везу.