Raport sa elektronskog polja smeha #2

Na „elektronskom polju smeha“ u toku su letnji radovi, a „plodovi“ se mogu „ubrati“ na sledećim lokacijama:

Od prethodnog raporta na „internet kioscima“ pojavili su se 14. i 15. broj Elektronskog časopisa za satiru i humor „SatirArt, za jul i avgust mesec, a pre toga, početkom avgusta, četvrto elektronsko izdanje makedonskog humorističko-satiričnog vesnika „Osten i, krajem jula, 91. broj Elektronskog časopis za satiru, humor i karikaturu „Nosorog.

Detaljniji izveštaji o novim brojevima časopisa mogu se pogledati u člancima na blogu u kategoriji Časopisi.

U književnom časopisu Književni pregled, izdavačke kuće „Alma“ iz Beograda, u broju 2, objavljeni su aforizmi iz rukopisa Milana Beštića i izbor iz knjige „Padanje na pamet“ Mija Miranovića Grofa i recenzije knjiga aforizama Sava Martinovića „Pitamteja“ (Radomir Mićunović: Ključna pitanja i odgovori), Vitomira Teofilovića „Orvel neće proći“ (Žarko Trebješanin: Vita Teofilović – Borac protiv kolektivne senke),  Milena Milivojevića „Državi nije dobro“ (Vitomir Teofilović: Sto lica Tanatosa), Slobodana Simića „Siminom ulicom“ (Aleksandar Čotrić: Slobodan Simić – Čarobnjak reči) i Mihaila Veljkovića „U senkinoj kući“ (Milan Beštić: Estetizovani bunt Mihaila Veljkovića).

Od stranica koje pripadaju „elektronskom polju smeha“, pored u prošlom raportu pomenute rubrike „Pogledi sa strane“ na web sajtu „Politika online“ gde se objavljuju aforizmi Aleksandra Baljka, a koji su preneseni i na Žikišon Blogu pod naslovom Tolika strašila, a prinosi mali,  na web sajtu Na prvom ste mjestu aforističara Jova Nikolića mogu se pročitati aforizmi u rubrici pod nazivom MIG, do sada u 5 izdanja.

A ono što sledi početkom septembra je novi 96. broj Prvog elektronskog časopisa za satiru „Etna.

Овај унос је објављен под Нешто више, Часописи и означен са , , . Забележите сталну везу.