Rezultati konkursa za aforističare – Čajetina

Biblioteka - ČajetinaObjavljeni su rezultati konkursa za najboljeg aforističara na temu „Ljubav“, koji su organizovali Savet tradicionalnog „Letnjeg uličnog erskog kabarea“ i Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“ iz Čajetine.

Žiri u sastavu Rade Jovanović, književnik, aforističar i predsednik žirija; Dragoljub Novaković, profesor književnosti i bibliotekar i Mirjana Lopin Drizo, novinar i saradnik za medije „Letnjeg uličnog erskog kabarea“, na osnovu prispelih radova 24 aforističara i 652 aforizama, doneo je odluku o dodeli nagrada.

  1. Pet dana za dve osobe u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru – Milan Todorov, Petrovaradin
  2. Vikend za dve osobe u Muzeju na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno – Dejan Milojević, Beograd
  3. Vikend za dve osobe u vili „Lovćen“ na Zlatiboru – Savo Martinović, Beograd

Dodela nagrada obaviće se 13. avgusta 2010. godine, druge večeri manifestacije „Letnji ulični erski kabare“ u Čajetini, na platou ispred Biblioteke „Ljubiša R. Đenić“.

Organizator Konkursa se zahvaljuje svim aforističarima koji su učestvovali na konkursu i posebno darodavcima prve, druge i treće nagrade.

KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU I ELEKTRONSKE MEDIJE

12. i 13. avgusta, Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“, Kulturno-sportski centar Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor i Mesna zajednica Čajetina, pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina organizuju treći po redu „Letnji ulični erski kabare“ kome je cilj negovanje i oživljavljnje erskog humora.

Ljubazno Vas pozivamo na konferenciju za štampu i elektronske medije u utorak, 3. avgusta u 12 časova koja će se održati u sali Biblioteke.

Овај унос је објављен под Конкурси и означен са , , . Забележите сталну везу.