Novi početak uz suze i smeh

Poštovani autori i ljubitelji satirične reči, karikature i stripa,

Pred nama je jedan novi početak uz suze i smeh gde se prepliću tuga, zbog preranog odlaska Zorana Matića Mazosa, osnivača i urednika web sajta Žikišon.net, i radost koja ispunjava čoveka kada oseća da je, bilo kao stvaralac, bilo kao ljubitelj i uživalac, postao deo istorije smeha koja je ispisivana na stranicama časopisa za satiru, humor, karikaturu i strip „Žikišon“, koji je Mazos predano i fanatično uređivao skoro pune dve godine.

Web sajt Žikišon.net je u fazi uređivanja i redizajniranja i objediniće sve ono što su radili Žikišon i Mazos, svako u svoje vreme. Ni sam časopis „Žikišon“ neće biti prepušten zaboravu, već će biti duboko arhiviran kako u sećanju tako i u okviru web sajta kao podsetnik, a njegovo mesto zauzeće Žikišon blog koji će koliko toliko pratiti dinamiku koju je imao časopis izlazeći svake nedelje i tako 101 put.

Dok sve stvari ne dođu na svoje mesto potrebno je malo strpljenja i mnogo rada, ali kada se nešto radi iz ljubavi i poštovanja sve bude lakše. Nešto više detalja o svemu možete pročitati na stranici O Žikišon blogu.

S poštovanjem,
Vladica Milenković,
glavni i odgovorni urednik

Овај унос је објављен под Нешто више и означен са , . Забележите сталну везу.